stcrt-2010-6310-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Indische Buurt, 1e partiële herziening’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 8 april 2010 het bestemmingsplan ‘Indische Buurt, 1e partiële herziening’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken met ingang van 26 april tot en met 7 juni 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Eerder heeft het bestemmingsplan als ontwerp ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen tegen het ontwerp ingediend.

Deze 1e partiële herziening vloeit voort uit het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten van Flevoland van 13 januari 2009 inzake het bestemmingsplan ‘Indische Buurt’. De wijziging houdt een reparatie in van de bepalingen voor de locatie van het zalen- en partycentrum aan de Sumatraweg.

Door de aanpassing is duidelijker geregeld dat zware horeca (categorie III) uitsluitend binnen de aangegeven geluidzone is toegestaan.

Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen in de bovengenoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Beroep kunt u instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, o.v.v. ‘Beroepschrift bestemmingsplan Indische Buurt, 1e partiële herziening’. Het beroep schorst de werking van het besluit niet. Voor schorsing van de inwerkingtreding is het tevens nodig een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State (zelfde adressering als hierboven).

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1 en is digitaal in te zien op www.almere.nl

Naar boven