stcrt-2010-6309-001.png Voorbereidingsbesluit Waterfront-Zuid Boulevard Oost

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 22 april 2010 besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied Waterfront-Zuid Boulevard Oost zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende kaart. Het gebied betreft het oostelijk deel van de Strandboulevard en is globaal gelegen tussen de Vischpoort, stadsmuur, Vissershaven en het parkeerterrein.

Met het voorbereidingsbesluit wordt voorkomen dat zich in het gebied veranderingen voordoen die de toekomstige ontwikkelingen in de weg staan. Op grond van het bepaalde in de Woningwet heeft het voorbereidingsbesluit tot gevolg dat naderhand ingediende bouwaanvragen moeten worden aangehouden. Deze aanhoudingsplicht doet zich niet voor indien het bouwwerk in overeenstemming is met het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op de dag na deze publicatie. Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende kaart ligt voor eenieder ter inzage in de Stadswinkel van het stadhuis. Informatie: 411 244/411 153.

Naar boven