stcrt-2010-6304-001.png Projectbesluit tijdelijk baggerdepot op Mastwijk onherroepelijk

De milieubeschikking van de provincie Utrecht voor het tijdelijk baggerdepot op het perceel Achthoven West 1 te Montfoort is onlangs verlengd met 5 jaren tot 17 september 2014. Gekozen is voor een regeling in een projectbesluit met een voorlopige bestemming ex artikel 3.2 Wet ruimtelijke ordening voor het baggerdepot (Baggerdepot – Voorlopig). De gronden krijgen na 17 september 2014 de bestemming natuur- en recreatiegebied (Natuur- en recreatiegebied – Definitief) om de bestemming met het projectbesluit in overeenstemming te brengen. Wat betreft de regels van de bestemming natuur- en recreatiegebied zal middels een bestemmingsplan nader vorm worden gegeven en door het college en/of raad vastgesteld worden.

Het vastgestelde ongewijzigde projectbesluit tijdelijk baggerdepot op Mastwijk heeft van 25 februari 2010 t/m 7 april 2010 ter inzage gelegen, waarbij beroep kon worden aangetekend bij de sector Bestuursrecht van de Rechtbank Utrecht. Van deze gelegenheid is geen gebruik gemaakt. Daarmee is het projectbesluit met ingang van 8 april 2010 onherroepelijk.

Het projectbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf heden voor iedereen ter inzage bij de balie bouwzaken op het stadskantoor op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt de inhoud van het projectbesluit ook bekijken op www.montfoort.nl → Wonen en omgeving → Bouwen → Mastwijk.

Naar boven