stcrt-2010-6288-001.png Wijzigingsplan ‘Weistraat 6c’, bestemmingsplan Buitengebied, eerste herziening (vastgesteld)

Met ingang van vrijdag 23 april 2010 ligt, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bij het Klantencontactcentrum (tel. 0345-586611) voor zes weken ter inzage het op 6 april 2010 ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan ‘Weistraat 6c’, bestemmingsplan Buitengebied, eerste herziening.

Het gemeentehuis is gelegen aan de Kuipershof 2 te Geldermalsen. Het klantencontactcentrum is geopend op werkdagen van 8.30-12.30 uur en op dinsdag en donderdag tussen 12:30 en 19:00 uur (alleen op afspraak). De planstukken zijn tevens te raadplegen op de website: www.geldermalsen.nl→projecten→Tricht→wijzigingsplan Weistraat 6c.

Toelichting

Met dit plan wordt de bouw van een nieuwe vrijstaande woning achter de bestaande woning Weistraat 6a te Tricht mogelijk gemaakt. De extra woning komt op de plaats van voormalige agrarische bedrijfsgebouwen die hiervoor gesloopt zullen worden.

Reageren

Gedurende de terinzagelegging van de planstukken t/m 3 juni 2010 kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij het college van B en W hebben ingediend, en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp hebben ingediend, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het wijzigingsbestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit echter niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven