stcrt-2010-6286-001.png Ontwerp-Wijzigingsplan – Breemortelweg 20–22 gemeente Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 16 april 2010 het ontwerp-wijzigingsplan – Breemortelweg 20–22 te Deurne met de hierbij behorende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied is kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie S nummers 544 en 545 en is plaatselijk bekend als Breemortelweg 20 en 22 te Deurne. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kan informatie bij het Klantcotactcentrum worden ingewonnen.

Het plangebied is opgenomen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ gemeente Deurne en is daarin bestemd als ‘Agrarisch gebied (AHS)’. Het ontwerp-wijzigingsplan wijzigt een bestaand agrarisch bouwblok in een niet-agrarisch bouwblok in verband met de realisatie van een mestverwerkend bedrijf.

Ter inzage

Het ontwerp-wijzigingsplan en de hierbij behorende stukken liggen tijdens de openingstijden ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het gemeentehuis van Deurne. Tevens zijn het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website (www.deurne.nl onder bestemmingsplannen in voorbereiding).

Indiening zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerp-wijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u via ons algemene telefoonnummer (0493-387711) tijdens kantooruren contact opnemen met de heer J. de Greef van de afdeling Economie.

Naar boven