stcrt-2010-6284-001.png Gewijzigde vaststelling uitwerkingsplan De Kleipetten 2002

Burgemeester en wethouders van Katwijk maken ter voldoening aan artikel 3.6, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het college in haar vergadering van 30 maart 2010 het uitwerkingsplan De Kleipetten gewijzigd heeft vastgesteld.

Toelichting

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Sandtlaan, de gronden behorende bij de begraafplaats, de Kleipettenlaan in het westen, (de achterperceelsgrens van de woningen aan) de Monetstraat en de Kamerlingh Onnestraat en de Rosenmeierstraat in het oosten. Vanaf de Kleipettenlaan wordt het plan in het oosten begrensd door de achterperceelsgrens van de woningen aan de Valkenburgerweg. Met de gewijzigde vaststelling van het uitwerkingsplan wordt het mogelijk om binnen het plangebied 18 woningen en de tweede ontsluiting van de Kleipetten te realiseren

Ter inzage

Het door het college van burgemeester en wethouders van Katwijk op 30 maart 2010 gewijzigd vastgestelde uitwerkingsplan De Kleipetten ligt vanaf 23 april 2010 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het gemeentehuis en de servicepunten. Het uitwerkingsplan is tevens raadpleegbaar op de gemeentelijke website.

Tegen het besluit van het college kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij het college kenbaar hebben gemaakt en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze bij het college kenbaar te hebben gemaakt;

  • tegen de wijzigingen in het uitwerkingsplan kan eenieder beroep instellen.

Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde termijn. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven