stcrt-2010-6261-001.png Projectbesluit Kolholsterweg 7 Zijldijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsmond hebben voor de Kolholsterweg 7 in Zijldijk een projectbesluit opgesteld. Dit is gedaan naar aanleiding van een verzoek om een kinderdagverblijf te mogen realiseren in de bestaande boerderij.

Tegen het eerder ter inzage gelegde ontwerpprojectbesluit zijn geen zienswijzen ingediend.

Op 25 maart 2010 heeft de raad van de gemeente Eemsmond het projectbesluit Kolholsterweg 7 Zijldijk ongewijzigd vastgesteld.

Ter inzage

Van vrijdag 23 april tot en met donderdag 3 juni 2010 ligt het door de raad vastgestelde projectbesluit Kolholsterweg 7 Zijldijk ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het projectbesluit ook vinden op www.eemsmond.nl (Nieuws→Plannen en projecten→Plannen).

Beroep

Als u belanghebbende bent en kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpprojectbesluit, kunt u tot en met donderdag 3 juni 2010 beroep instellen tegen het vastgestelde projectbesluit. Het adres hiervoor is Rechtbank Groningen, Postbus 781, 9700 AT Groningen.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Moes van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoon (0595) 43 74 33.

Naar boven