stcrt-2010-6254-001.png Wijzigingsplan ‘Zijlweg 340-342’ GOEDGEKEURD (behorende bij het bestemmingsplan Binnenduinrand, goedgekeurd op 4 maart 2008)

Bij besluit van 31 maart 2010, nummer 2010-17438, hebben Gedeputeerde Staten van Noord-Holland het wijzigingsbesluit ‘Zijlweg 340–342’ goedgekeurd. Dit wijzigingsplan werd op 30 september 2008, door de het college van burgemeester en wethouders vastgesteld.

De rooilijn van de Zijlweg wordt door het wijzigingsplan hersteld en er kan op het perceel nieuwbouw en renovatie worden gerealiseerd.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan liggen met ingang van de dag na deze publicatie gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage:

  • Het gemeentelijk loket Personen, Bedrijven en Omgeving (PBO) van de hoofdafdeling Dienstverlening aan de Zijlsingel 1 in Haarlem. De hoofdafdeling Dienstverlening is op werkdagen open van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur.

  • het digitaal loket van de gemeente Haarlem:

    http://e-diensten.haarlem.nl/bestemming/BST_Nav.asp

Tegen het wijzigingsplan Zijlweg 340-342 kunnen belanghebbenden, binnen zes weken na de dag van deze bekendmaking, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze (als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht) tegen het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht.

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; de gronden van het beroep. Verder dient zo mogelijk een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft te worden overgelegd.

Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening dat binnen de beroepstermijn is ingediend schort de werking van het besluit op tot dat op het verzoek is beslist.

Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor nadere informatie over deze procedure(s) kunt u zich wenden tot de Raad van State (telefoon 070-426 44 26).

Naar boven