stcrt-2010-6252-001.png Ontwerpwijzigingsplan ‘De Weijst, wijziging I’

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘De Weijst, wijziging I’ met de hierbij behorende stukken met ingang van 23 april 2010 voor iedereen gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied ligt aan de westkant van het gebied ‘De Weijst’. Bij het Klantcontactcentrum kunt u informatie krijgen over de precieze ligging van het plangebied.

Aanleiding

Het bestemmingsplan ‘De Weijst’ is vanaf 4 april 2008 onherroepelijk. Door de aanwezigheid van een milieucirkel van een veehouderij aan de Kulertseweg 14 was woningbouw op het westelijk een deel van De Weijst niet rechtreeks mogelijk. De milieuvergunning is inmiddels vervallen. Hierdoor zijn de beperkingen voor de woningbouw vervallen. Nu wordt van de wijzigingsbevoegdheid gebruik gemaakt. Het gaat om de bouw van vier woningen.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan en de hierbij horende stukken liggen tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne. Ook zijn die langs elektronische weg beschikbaar op de gemeentelijke website (www.deurne.nl onder bestemmingsplannen in voorbereiding).

Indiening zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u via ons algemene telefoonnummer (0493-387 711) tijdens kantooruren contact opnemen met de heer H. Moors van de afdeling Economie.

Naar boven