stcrt-2010-6245-001.png Vaststelling bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied, omgeving Krommesteeg 8 te Ede

Van 22 april tot en met 2 juni 2010 ligt het op 8 april door de raad vastgestelde bestemmingsplan ‘Agrarisch Buitengebied, omgeving Krommesteeg 8 te Ede’ met de daarbij behorende stukken ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor De Doelen, Raadhuisplein 2 (ingang Achterdoelen) in Ede.

Let op: op donderdag 6 mei en vrijdag 7 mei 2010 is het plan in te zien bij de afdeling Burgerzaken. Deze afdeling is bereikbaar via de ingang ‘Publiekszaken’ aan het Raadhuisplein. Het bestemmingsplan is niet in te zien op vrijdag 30 april, woensdag 5 mei, donderdag 13 mei, vrijdag 14 mei en maandag 24 mei 2010.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een extra woning op het perceel Krommesteeg 8 te Ede mogelijk. Het agrarische bedrijf ter plaatse wordt beëindigd, daarom wordt de huidige agrarische bestemming gewijzigd in de bestemming ‘Wonen’.

Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via:

http://www.ede.nl/bestuur/nieuws/openbare-bekendmakingen/bestemmingsplannen/

Op deze website vindt u een link naar het vastgestelde bestemmingsplan op de landelijke voorziening Ruimtelijkeplannen.nl.

De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar via:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ede&striVersion=STRI2008

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wanneer u belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpplan.

De adressering van het beroepschrift is Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Tevens kunt u gedurende deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het door de raad vastgestelde bestemmingsplan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

Naar boven