stcrt-2010-6236-001.png Ontwerpbestemmingsplannen Buitengebied Aalten Barloseweg 30 en ’t Villeken 5 en ontwerpbestemmingsplan Kern Barlo 2010

Met ingang van 23 april 2010 liggen gedurende zes weken de ontwerpen van de bovengenoemde bestemmingsplannen ter inzage.

Barloseweg 30

Dit plan heeft betrekking op de bouw van een dubbele woning en de sloop van kassen aan Barloseweg 30 te Aalten.

’t Villeken 5

Dit plan heeft betrekking op de uitbreiding van het agrarisch bedrijf aan 't Villeken 5 te Aalten.

Kern Barlo 2010

Dit plan heeft betrekking op de buurtschap Barlo.

Terinzagelegging

De plannen zijn te bekijken via onze website www.aalten.nl (doorklikken naar AaltenAktueel/bekendmakingen). Hier leest u hoe u de plannen in elektronische vorm kunt raadplegen en hoe u de bestanden van de plannen langs elektronische weg kunt verkrijgen. U kunt de plannen ook tijdens openingstijden inzien in de dependance van het gemeentehuis aan de Nassaustraat 5 in Aalten.

Indienen zienswijze

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan eenieder zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van:

  • ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Aalten, Barloseweg 30’’

  • ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Aalten, ’t Villeken 5’’

  • ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Barlo 2010’’

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met het team VRO, telefoonnummer 0543-49 31 43.

Naar boven