stcrt-2010-6156-001.png Ontwerpprojectbesluit Rudigerstraat (ong.) te Volkel ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden wet geluidhinder

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat het voornemens is om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening de bouw van één woning en bedrijfsruimte in één gebouw aan de Rudigerstraat (ong.) te Volkel toe te staan. Tevens is het college voornemens hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting op de gevels van de woning vanwege de wegen Leewstraat en de Nieuwe Udenseweg vast te stellen. Voor deze woning wordt namelijk de voorkeursgrenswaarde voor wegverkeerslawaai afkomstig van deze wegen overschreden.

Het ontwerpbesluit met de ruimtelijke onderbouwing en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 april 2010 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en op donderdag van 08.30 tot 19.30 uur ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145.

Tevens zijn de ontwerpbesluiten op de gemeentelijke website geplaatst (www.uden.nl) .

Zienswijze ontwerpprojectbesluit

Gedurende genoemde termijn kan eenieder schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerpbesluit kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 83, 5400 AB Uden onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpprojectbesluit Rudigerstraat’.

Zienswijze ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden

Gedurende genoemde termijn kan eenieder schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerpbesluit kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 83, 5400 AB Uden onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Rudigerstraat’.

Mondelinge zienswijze

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer (0413) 281 351.

Uden, 21 april 2010

Burgemeester en wethouders van Uden,

de secretaris,

J.M. Smarius.

De burgemeester,

H.A.G. Hellegers.

Naar boven