Gemeente Zuidplas

Ontwerpbestemmingsplan ‘Kinderdagverblijf, Schoolstraat 24, Nieuwerkerk aan den IJssel’

Burgemeester en wethouders van Zuidplas maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kinderdagverblijf, Schoolstraat 24, Nieuwerkerk aan den IJssel’ met ingang van donderdag 22 april 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Inhoud van het plan

Het gebied van dit bestemmingsplan ligt in de woonwijk Dorrestein te Nieuwerkerk aan den IJssel. Het perceel betreft een voormalige bedrijfsperceel aan de Schoolstraat.

De voormalige bedrijfshal gaat dienstdoen als kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en kantoor. Het gebouw zal hiervoor worden verbouwd. Voorts wordt het terrein rond ingericht ten dienste van het kinderdagverblijf en parkeerplaatsen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen liggen met ingang van donderdag 22 april 2010 gedurende zes weken inzage in het raadhuis van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. De stukken zijn in deze periode digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.BpSchoolstraat24-Ow01). Het plan is ook te downloaden vanaf de .FTP server van de gemeente (http://zuidplas.gemeentedocumenten.nl/. Op de website van de gemeente Zuidplas is het plan tevens als .pdf-bestand in te zien (www.zuidplas.nl).

Reageren

Gedurende de inzagentermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen.

Schriftelijk

Uw zienswijze sturen aan de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 Nieuwerkerk aan den IJssel.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met het secretariaat van de afdeling VROM telefonisch bereikbaar via 0180-639 960.

Naar boven