stcrt-2010-6107-001.png Bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied ‘omgeving Postweg 219 te Lunteren’

Van donderdag 22 april t/m woensdag 2 juni 2010 ligt de op 8 april door de raad vastgestelde partiële herziening van het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied ‘omgeving Postweg 219 te Lunteren’ ter inzage bij het raadhuis De Doelen, Achterdoelen (ingang Bouwen, Wonen, Milieu) in Ede. Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via www.ede.nl/bestuur/nieuws/openbare-bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Let op: op donderdag 6 mei en vrijdag 7 mei 2010 is het plan in te zien bij de afdeling Burgerzaken. Deze afdeling is bereikbaar via de ingang ‘Publiekszaken’ aan het Raadhuisplein. Het bestemmingsplan is niet in te zien op vrijdag 30 april, woensdag 5 mei, donderdag 13 mei, vrijdag 14 mei en maandag 24 mei 2010.

Het plan voorziet in een splitsing van het gemengd agrarisch bedrijf aan de Postweg 172 te Lunteren, waarbij het deel van de extensieve veehouderij op het tegenover liggende perceel nabij de Postweg 219 te Lunteren wordt gerealiseerd.

Bij de vaststelling van het plan heeft de gemeenteraad een wijziging aangebracht ten opzichte van het plan zoals dat in ontwerp ter visie heeft gelegen. De wijziging omvat een redactionele aanpassing in de plantoelichting voor wat betreft de dieraantallen

Tijdens de hiervoor genoemde periode kan een belanghebbende schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wanneer u:

  • tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze tegen het ontwerpplan kenbaar heeft gemaakt;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u rederlijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen.

  • bezwaar heeft tegen de wijziging van het vastgestelde plan ten opzichte van het ontwerpplan.

De adressering van het beroepschrift is Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Tevens kunt u gedurende deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het door de raad vastgestelde bestemmingsplan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

Ede, 21 april 2010

Naar boven