stcrt-2010-6084-001.png Bestemmingsplan Japiksgat 1998 wijziging ex art. 3.6. Wro t.b.v. slaapaccommodatie ongewijzigd vastgesteld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat het bij besluit van 6 april 2010 het Bestemmingsplan Japiksgat 1998 wijziging ex art. 3.6. Wro t.b.v. slaapaccommodatie ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plan heeft betrekking op het gebied Japiksgat en voorziet in extra slaapaccommodatie nabij het kantinegebouw ter vervanging van de drijvende onderkomens.

Bij de vaststelling van het plan zijn géén wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp. Het wijzigingsplan met vaststellingsbesluit liggen vanaf donderdag 22 april 2010 gedurende 6 weken ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken zijn tevens elektronisch te raadplegen op de website van de gemeente Raalte onder Actueel/Bekendmakingen/Ruimtelijke ordening.

De bijbehorende stukken worden tevens langs deze weg ter beschikking gesteld.

Gedurende voornoemde termijn kan door een belanghebbende beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van het plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerp- plan naar voren te hebben gebracht. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt in werking. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven