stcrt-2010-6033-001.png Ontwerpprojectbesluit Deventerweg 33, Bathmen

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer is van plan met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen en een bouwvergunning te verlenen voor:

Het uitbreiden van de woning op het perceel Deventerweg 33 te Bathmen.

Het ontwerpprojectbesluit kunt u inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u een directe link vinden naar het ontwerpprojectbesluit op RO-online.

De digitale bestanden van het ontwerpprojectbesluit zijn beschikbaar gesteld via

http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans. Op de gemeentelijke website

www.deventer.nl/bestemmingsplannen kunt u een directe link vinden naar de vindplaats van de bestanden van het projectbesluit.

U kunt het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning van 22 april 2010 tot en met 2 juni 2010 ook inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81; bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de de Openbare Bibliotheek, Brink 70 en bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Schoolstraat 13, Bathmen.

Tijdens deze periode van zes weken kan iedereen schriftelijk of via internet (via

http://www.deventer.nl/producten-en-diensten/digitaal-loket/bezwaar-en-beroep) zienswijzen over het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Tevens is het mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij mw. De Boer van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 14 0570.

Naar boven