stcrt-2010-5975-001.png Goedkeuring 2e wijziging bestemmingsplan Minervahaven Noord

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken op grond van het bepaalde in de Wet op de Ruimtelijke Ordening en de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend:

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben bij besluit van 11 maart 2010, nummer 2010-14222, goedkeuring verleend aan het door burgemeester en wethouders van Amsterdam op 18 augustus 2009 vastgestelde wijziging van het bestemmingsplan Minervahaven Noord.

Het besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland ligt met de genoemde wijziging van het bestemmingsplan met ingang van 22 april 2010 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op de volgende adressen:

  • Het Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk onder ‘contact’ op www.centrum.amsterdam.nl;

  • Informatiecentrum De Zuiderkerk voor ruimte, bouwen en wonen, Zuiderkerkhof 72. Bel voor openingstijden 020-552 7987 of kijk op www.zuiderkerk.amsterdam.nl.

De 2de wijziging van het bestemmingsplan Minervahaven Noord is digitaal beschikbaar via www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl.

De 2de wijziging van bestemmingsplan Minervahaven Noord betreft het wijzigen van de bestemming ‘Water 2 (Vw2)’ in de bestemming ‘Bedrijven (Bb)’ voor een aantal locaties in het plangebied.

Belanghebbenden kunnen op grond van het bepaalde in de Wet op de Ruimtelijke Ordening met ingang van 22 april 2010 tot en met 3 juni 2010 tegen bovengenoemd goedkeuringsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde termijn van terinzagelegging. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet.

Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Raad van State, ter attentie van de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Amsterdam, 21 april 2010

Burgemeester en wethouders,

H. de Jong,

secretaris.

L. F. Asscher,

waarnemend burgemeester.

Naar boven