stcrt-2010-5972-001.png Ontwerpprojectbesluit Pasmansweg 1, Geesteren

Voor Pasmansweg 1, 7274 EP in Geesteren geldt het bestemmingsplan ‘Buitengebied, integrale herziening’ (Borculo). Volgens het bestemmingsplan heeft het perceel de bestemming ‘agrarisch gebied met landschapswaarden’. De gevraagde functieverandering naar wonen en de nieuwbouw van een woning past niet binnen het geldende bestemmingsplan. De gemeente kan hiervan afwijken door een projectbesluit te nemen.

De gemeente heeft een aanvraag ontvangen om een projectbesluit te nemen voor de functieverandering naar wonen en de nieuwbouw van een woning. Deze aanvraag ligt met de bijlagen ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo. De terinzagelegging duurt van 21 april 2010 tot en met 1 juni 2010.

U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Projecten, tel. 0545-250 313. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk projectbesluit. Deze publicatie, het ontwerpprojectbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl onder Actueel → Ruimtelijke plannen).

Naar boven