stcrt-2010-5964-001.png Gewijzigde vaststelling uitwerkingsplan ‘De Hoven-West’

Bekendmaking op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van ‘s-Hertogenbosch maken bekend dat het uitwerkingsplan ‘De Hoven-West’, dat op 16 maart 2010 door het college van burgemeester en wethouders gewijzigd is vastgesteld, met ingang van 19 april 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt in het Stadskantoor. Tevens kunt u dit vastgestelde uitwerkingsplan via internet (www.s-hertogenbosch.nl) raadplegen. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden in het Stadskantoor.

Het uitwerkingsplan heeft betrekking op het westelijk deel van de woonbuurt De Hoven in de wijk De Groote Wielen in Rosmalen. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Centrale Waterplas; aan de oostzijde door het uitwerkingsplan ‘De Hoven-Oost’, aan de zuidzijde door de Lage Ring en aan de westzijde door de Blauwe Sluisweg. Het uitwerkingsplan voorziet in de realisatie van woningen, verkeers- en groenvoorzieningen.

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit van het college gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Deze beroepsmogelijkheid komt uitsluitend belanghebbenden toe, die zich tijdig met zienswijzen tot het college hebben gewend, evenals die belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig tot het college te wenden.

Tevens kan een belanghebbende bij voornoemde Afdeling bestuursrechtspraak beroep instellen tegen de wijzigingen, die bij de vaststelling van het uitwerkingsplan door het college in het ontwerp zijn aangebracht.

Bovendien bestaat de mogelijkheid gedurende bovengenoemde termijn de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 16 april 2010

Naar boven