stcrt-2010-5963-001.png Wijzigingsplan ‘Grintweg 19 Rosmalen’

Toepassing artikel 3.6 juncto 3.9a Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van ‘s-Hertogenbosch maken bekend dat het wijzigingsplan ‘Grintweg 19 Rosmalen’ op 6 april 2010 door het college van burgemeester en wethouders is vastgesteld. Het plan ligt met ingang van 19 april 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het Stadskantoor. Tevens kunt u dit wijzigingsplan via internet (www.s-hertogenbosch.nl) raadplegen. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden op het Stadskantoor.

Uitbreiding vleesvarkensbedrijf

Het gaat om een wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’. De wijziging betreft het gebied dat ligt aan de Grintweg 19 in Rosmalen. Op het adres is een vleesvarkensbedrijf gevestigd, dat gaat uitbreiden met ongeveer 2.100 vleesvarkens. Hiervoor worden twee stallen toegevoegd aan de noordzijde van de bestaande stallen. De extra stallen liggen deels buiten het geldende bouwperceel. Hiervoor moet het bouwblok worden uitgebreid. De planwijziging voorziet in een vergroting van het agrarisch bouwblok in noordelijke richting.

Reageren?

Volgens de bepalingen van de Wet ruimtelijke ordening kunnen belanghebbenden tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Deze beroepsmogelijkheid komt uitsluitend belanghebbenden toe, die zich op grond van artikel 3.6 juncto 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening tijdig met zienswijzen tot het college van burgemeester en wethouders hebben gewend alsmede die belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tot voornoemd college te wenden. Bovendien bestaat de mogelijkheid gedurende bovengenoemde termijn de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 16 april 2009

Naar boven