stcrt-2010-5917-001.png Twee ontwerpbestemmingsplannen Bedrijventerrein Bosscheweg Beek en Donk

Het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) het volgende bekend.

Voor een gedeelte van het bestaande bedrijventerrein ‘Bemmer’ zijn twee nieuwe bestemmingsplannen in voorbereiding. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Bosscheweg, deelgebied Wellestraat-West’ heeft betrekking op gronden ter plaatse van en aansluitend aan het voormalige afwateringskanaal (vanaf de Bosscheweg tot aan de Wellestraat, dat is gelegen rondom het bestaande bedrijfsperceel van Van Thiel United.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Bosscheweg, deelgebied Wellestraat-Oost’ heeft betrekking op gronden ter plaatse en aansluitend aan het voormalige afwateringskanaal (vanaf de Wellestraat tot aan de Brakenstraat), dat is gelegen rondom het bestaande bedrijfsperceel van Thibo Bouwstaal.

De twee ontwerpbestemmingsplannen en bijbehorende stukken liggen van maandag 19 april tot en met maandag 31 mei 2010 voor iedereen ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. Ze zijn ook digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.laarbeek.nl) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Indien gewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken tegen het voornemen tot het nemen van een projectbesluit. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de reacties betrekking hebben. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0492-469 895.

Naar boven