stcrt-2010-5909-001.png Vastgesteld structuurvisie ‘Centrum Breukelen’

Burgemeester en wethouders van Breukelen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 maart 2010 de structuurvisie ‘centrum Breukelen’ en het inspraakrapport op de ontwerpstructuurvisie ‘centrum Breukelen’ hebben vastgesteld.

Deze structuurvisie richt zich op het gebied ingeklemd tussen de Straatweg en de Vecht, dat het authentieke centrum van de gemeente Breukelen vormt. De visie biedt het toetsingskader voor toekomstig sectoraal beleid en vormt de opstart van een aantal ontwikkelingen.

Het hoofddoel voor het centrum van Breukelen is:

Duurzaam behoud van Breukelen als volwaardige kern met concurrerende voorzieningen, zodat het nog beter als maatschappelijk, recreatief en economisch hart kan functioneren en waar het prettig wonen is.

De ontwerpstructuurvisie ‘centrum Breukelen’ heeft vanaf 10 november 2009 gedurende zes weken ter inzage gelegen. De zienswijzen zijn door de gemeente samengevat en voorzien van een antwoord. Op basis van de ingekomen reacties is de structuurvisie op onderdelen aangepast en nader uitgewerkt tot de structuurvisie.

Waar kunt u de structuurvisie centrum Breukelen inzien?

De structuurvisie ligt vanaf 16 april 2010 voor eenieder ter inzage liggen op het gemeentehuis, Markt 13 te Breukelen. De stukken liggen tijdens openingstijden, iedere werkdag van 08.30 tot 12.30 uur ter inzage aan de balie Bouwen en Wonen. Bovendien is de structuurvisie in te zien op www.breukelen.nl.

Besluitvorming definitief

Door de vaststelling is de structuurvisie definitief. De wetgeving kent voor beleidsstukken geen verdere rechtsbescherming, zoals bezwaar of beroep.

Naar boven