stcrt-2010-5875-001.png Ontwerpbestemmingsplan Gezondheidscentrum Slikkerveer

Het college van burgemeester en wethouders van Ridderkerk maakt bekend dat, met ingang van 16 april 2010, gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Gezondheidscentrum Slikkerveer, met bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan voor eenieder ter inzage liggen.

Het betreft een herziening van het bestemmingsplan Slikkerveer voor de hoek Prinses Margrietstraat/Nassaustraat oostzijde. Aanleiding voor dit nieuwe bestemmingsplan is de herontwikkeling van deze locatie naar een gezondheidscentrum met maximaal acht appartementen. Het plan maakt onderdeel uit van de herstructureringslocatie Slikkerveer zuidoost.

Op grond van artikel 6.12 van de Wro wordt bekend gemaakt dat de kosten van de grondexploitatie middels een anterieure overeenkomst zijn afgedekt.

Het ontwerpbestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen via de website van de gemeente Ridderkerk http://www.ridderkerk.nl/leven en wonen/ruimtelijke plannen en projecten.

Daarnaast is het plan raadpleegbaar via de landelijke website

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0597.BPSLIK2010GEZCENTR-OW01.

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u langs elektronische weg verkrijgen op

http://www.ridderkerk.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0597.BPSLIK2010GEZCENTR-/NL.IMRO.0597.BPSLIK2010GEZCENTR-OW01

Bovengenoemde stukken liggen gedurende de termijn van terinzagelegging tevens in papieren vorm in het Gemeentelijk Service Centrum bij de balie Bouwen en Wonen (Koningsplein 1) ter inzage. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Ridderkerk, Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient u tijdig een afspraak te maken met de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0180-451 219.

Naar boven