stcrt-2010-5847-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Het Naaldenveld 1993, 1e herziening

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan Het Naaldenveld 1993, 1e herziening ongewijzigd is vastgesteld. Het vastgestelde plan ligt met ingang van 16 april 2010 gedurende zes weken ter inzage. Het plan omvat het perceel Zwaluwenweg 11 te Aerdenhout en maakt naschoolse opvang binnen het clubgebouw van AMHC Rood-Wit mogelijk.

Het bestemmingsplan Het Naaldenveld 1993, 1e herziening kan worden ingezien van 16 april tot en met 28 mei 2010 op de volgende locatie:

  • Locatie Brouwerskolk, Brouwerskolkweg 2 te Overveen.

Tevens kunt u het bestemmingsplan gedurende dezelfde periode inzien via de website van de gemeente Bloemendaal: www.bloemendaal.nl.

Gedurende voornoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van 25 maart 2010 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep is slechts voorbehouden aan belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig hun zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken.

Een beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 28 mei 2010. Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Overveen, 15 april 2010

De burgemeester voornoemd,

R.Th.M. Nederveen.

Naar boven