stcrt-2010-5832-001.png Projectbesluit Tabakshof 24

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij besloten hebben om middels een projectbesluit artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening bouwvergunning hebben verleend voor het geheel nieuw oprichten van een woning op het perceel Tabakshof 24 te Montfoort.

Het projectbesluit ligt ter inzage bij de balie Bouwzaken op het stadskantoor van de gemeente Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het besluit in te zien op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl → actueel → bekendmakingen.

Tegen het projectbesluit en de bouwvergunning kunnen belanghebbenden binnen zes weken na bekendmaking van het besluit beroep instellen bij Rechtbank Utrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Bij de voorzieningenrechter van genoemde rechtbank kan gedurende de beroepstermijn bij de Sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht, bij een spoedeisend belang tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend.

Op grond van artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht kan geen beroep worden ingesteld bij de administratieve rechter door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht. Het indienen van een beroepschrift schort de verleende vergunning niet op.

Montfoort, 15 april 2010

Naar boven