stcrt-2010-5822-001.png Projectbesluit en bouwvergunning herinrichting sportcomplex De Koog te Uitgeest

Het college van burgemeester en wethouders van Uitgeest maakt bekend dat zij medewerking verleent aan de herinrichting van sportcomplex De Koog en het mogelijk maken van bouwkavels voor woningen. Hiervoor heeft het college op 2 maart 2010 een projectbesluit gewijzigd vastgesteld en op 30 maart de bouwvergunning verleend. Ten opzichte van het ontwerpprojectbesluit heeft een wijziging plaatsgevonden in de situering van de bouwkavels.

Projectbesluit

De beschikbare ruimte op sportpark De Koog wordt efficiënter benut door herinrichting van enkele velden. Er worden twee kunstgrasvelden, een nieuw natuurgrasveld en een trainingshoek aangelegd. Tevens wordt een multifunctioneel parkeerterrein gerealiseerd. De watergangen en groenstroken langs de provinciale weg en de voetbalvelden worden aangepast. In samenhang met de ontwikkeling van het sportpark zijn veertien bouwkavels voor woningen opgenomen.

Inzagetermijn

Het projectbesluit, de bouwvergunning en alle daarbij behorende stukken liggen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis aan de Middelweg 28, 1911 EG Uitgeest, van 16 april 2010 tot en met 27 mei 2010. De stukken zijn tevens te vinden op onze website www.uitgeest.nl. Tegelijkertijd met het projectbesluit ligt het besluit vaststelling hogere waarden voor de woningbouwkavels in het projectbesluit ter inzage.

Beroepsmogelijkheid

Tijdens de periode waarin het projectbesluit, de bouwvergunning en alle daarbij behorende stukken ter inzage liggen, hebben de volgende personen de mogelijkheid om beroep in te stellen:

  • iedereen die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die zich niet kan verenigen met de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht in het ontwerpprojectbesluit;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, hun zienswijze over het ontwerpprojectbesluit tijdig kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet binnen zes weken na de publicatiedatum van dit besluit zijn ingediend bij de Arrondissementsrechtbank te Haarlem, sector Bestuursrecht, Stationsplein 80, 2011 LM Haarlem.

Voorlopige voorziening

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Bij de president van de Arrondissementsrechtbank te Haarlem, sector Bestuursrecht, Stationsplein 80, 2011 LM Haarlem kan een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven