stcrt-2010-5811-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Vierde Kwadrant’

Burgemeester en wethouders van Breukelen maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat van 16 april 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Vierde Kwadrant te Kockengen’.

Voor de invulling van het zogenoemde Vierde Kwadrant, ten noordoosten van de huidige woonwijken Welgelegen en Groenlust in de kern Kockengen is in april 2008 het structuurplan ‘Vierde Kwadrant’ vastgesteld. Dit bestemmingsplan betreft de eerste fase van de woningbouwontwikkeling in het zuidelijk deel van het Vierde Kwadrant. Het plangebied is ca. 3 hectare groot en zal ruimte bieden voor 92 woningen.

Waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan, met bijbehorende stukken ligt vanaf 16 april 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis, Markt 13 te Breukelen. De stukken liggen tijdens openingstijden, iedere werkdag van 08.30 tot 12.30 uur ter inzage aan de balie Bouwen en Wonen in het koetshuis. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken in te zien op www.breukelen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Breukelen, Postbus 116, 3620 AC Breukelen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer H.G. Steutel, telefoonnummer (0346) 26 09 93.

Naar boven