stcrt-2010-5786-001.png Voorbereidingsbesluit ‘Linderveldplas’

Het college van burgemeester en wethouders deelt ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening mee dat bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, voor iedereen het raadsbesluit van 7 april 2010 ter inzage ligt, waarbij is besloten:

  • het voorbereidingsbesluit ‘Linderveldplas’ vast te stellen, zoals op de bij het besluit behorende tekening nummer NL.IMRO.0150.VB002-VG01.GML is aangegeven;

  • te bepalen dat het voor het hiervoor aangegeven gebied verboden is het gebruik te wijzigen. Onder gewijzigd gebruik wordt in ieder geval verstaan:

    • a. opslaan, opgeslagen houden, storten of lozen van puin, vuil of andere vaste of vloeibare afvalstoffen;

    • b. dempen en/of verondiepen van oppervlaktewater met grond- en/of baggerspecie, zuiveringsslib, dan wel enig ander restmateriaal;

  • de inwerkingtreding van dit besluit vast te stellen op 15 april 2010.

Tegen dit besluit staat geen beroep open.

Het voorbereidingsbesluit kunt u inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het voorbereidingsbesluit op RO-online.

De digitale bestanden van het voorbereidingsbesluit zijn beschikbaar gesteld via http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans. Op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen treft u een directe link aan naar de vindplaats van de bestanden van het besluit.

Naar boven