stcrt-2010-5785-001.png Uitwerkingsplan Westpolder 2e fase, 1e herziening (deelplan 3 oost)

Het college van burgemeester en wethouders van Lansingerland heeft op 13 april 2010 het volgende uitwerkingsplan ongewijzigd vastgesteld:

  • Uitwerkingsplan Westpolder 2e fase, 1e herziening (deelplan 3 oost)

Het plangebied is gelegen binnen Berkel en Rodenrijs en wordt begrensd door de Zilvergracht, de Oudelandselaan, de Leeweg en de watergang langs het bestaande woongebied De Weidebuurt. Het uitwerkingsplan is een herziening van het eerder vastgestelde uitwerkingsplan. De woningen aan de oostzijde van het plangebied zijn herontwikkeld, wat een wijziging van het voorgaande uitwerkingsplan vereiste. Tevens zijn de bouwbepalingen voor drie woningen in de westrand aangepast aan het aangevraagde bouwplan.

Terinzagelegging stukken

U kunt de stukken met ingang van 15 april 2010 tot en met 27 mei 2010 gedurende de openingstijden inzien in het SPiL te Berkel en Rodenrijs aan de Raadhuislaan 1. De stukken zijn ook te vinden op de gemeentelijke site: www.lansingerland.nl; onder ‘wonen en omgeving’; bij ‘bestemmingsplannen’.

Beroep

Wanneer u belanghebbende bent, kunt u van 16 april tot en met 27 mei 2010 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag een beroep instellen. Het wijzigingsplan treedt direct in werking. Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding vanaf dat moment geschorst tot het moment waarop op dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Mocht u de betreffende stukken buiten de openingstijden willen inzien, een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken of mondeling een reactie willen geven, dan dient u telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer 010-800 4000.

Lansingerland, 14 april 2010

Naar boven