stcrt-2010-5784-001.png Vastgesteld projectbesluit en verleende bouwvergunning 1e fase Herenweg 211 te Vinkeveen

Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen maken bekend dat een projectbesluit is genomen op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening en bouwvergunning 1e fase is verleend voor het oprichten van een woonhuis en winkelruimte met daarboven 2 appartementen ter vervanging van de huidige bebouwing bestaande uit een woonhuis en een naastgelegen winkel, op het perceel plaatselijk bekend Herenweg 211, 3645 DL te Vinkeveen.

Het projectbesluit en de bouwvergunning 1e fase met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 15 april 2010 gedurende 6 weken ter inzage bij de balie Bouw- en woningtoezicht in de hal van het gemeentehuis, Croonstadtlaan 111 te Mijdrecht (openingstijden: ma. t/m do. 08.30−16.00 uur, vr. 08.30−12.30 uur en ma. avond 17.30−19.30 uur).

U kunt de stukken ook inzien of downloaden via de gemeentelijke website www.derondevenen.nl (keuzemenu: bouwen, wonen en milieu – bestemmingsplannen).

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig zienswijzen hebben ingediend alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerpbesluit niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging tegen dit projectbesluit en de bouwvergunning 1e fase een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA te Utrecht.

Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kan gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank.

Over de hoogte van de griffierechten kunt u contact opnemen met de rechtbank.

Naar boven