stcrt-2010-5783-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Kavelingweg Haarsteeg’

Het college van Heusden maakt bekend, dat op grond van artikel 3.8, 1e lid Wet ruimtelijke ordening met ingang van 15 april 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Kavelingweg Haarsteeg’ gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt en langs elektronische weg beschikbaar wordt gesteld.

Het bestemmingsplan heeft tot doel het woonwagenterrein te herstructureren en daarmee de woonkwaliteit en brandveiligheid op het terrein te verbeteren. Op het perceel bevinden zich twee bestaande woonwagens. Tevens moet op het perceel de mogelijkheid komen voor de ontwikkeling van maximaal 3 nieuwe woningen met bijbehorende privéruimte (tuinen).

Ten opzichte van het voorontwerp zijn enkele redactionele aanpassingen doorgevoerd en is het op een aantal punten geactualiseerd. De reacties op het voorontwerpbestemmingsplan zijn samengevat en beantwoord in de commentaarnota Kavelingweg Haarsteeg.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 15 april 2010 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Heusden. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar en wordt beschikbaar gesteld via onze website www.heusden.nl onder het kopje actueel/ruimtelijke plannen.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Wilt u mondeling reageren dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de heer J. Burgs, telefoonnummer (073) 513 17 89.

Heusden, 14 april 2010

Naar boven