stcrt-2010-5782-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Trompenburg’ en ontwerpbesluit bouwvergunning zorgcentrum ‘Rustoord’

Burgemeester en wethouders van Lisse maken bekend dat van vrijdag 16 april tot en met 27 mei 2010 voor eenieder ter inzage ligt:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Trompenburg’; en

  • het ontwerpbesluit bouwvergunning voor het bouwen van het zorgcentrum ‘Rustoord’.

Ontwerpbestemmingsplan

De projectlocatie ligt ingeklemd tussen de Vuursteeglaan, Trompenburg, Rustoordlaan, Heereweg en de Achterweg, even ten zuiden van het centrum van Lisse. De locatie is ongeveer 2,5 ha groot en bestaat uit de percelen: Heereweg 290, Vuursteeglaan 4 en het perceel waarop de huidige locatie Rustoord staat (Rustoordlaan). De hoofddoelstelling van het bestemmingsplan is om de nieuwbouw van het zorgcentrum ‘Rustoord’ planologisch juridisch mogelijk te maken, daarnaast biedt het bestemmingsplan de mogelijkheid tot het bouwen van ca. 50 appartementen en 11 woningen.

Ontwerpbesluit bouwvergunning

Het volgende besluit ligt als ontwerp ter inzage:een reguliere bouwvergunning (W011236), voor het bouwen van het zorgcentrum ‘Rustoord’ op meerdere percelen ingeklemd tussen de Heereweg, Vuursteeglaan, Achterweg, Trompenburg en Rustoordlaan.

Coördinatieregeling

De coördinatieregeling uit de Wet ruimtelijke ordening is op deze herontwikkeling van toepassing. De besluitvorming en rechtsbescherming verlopen daarom via één procedure. Dat maakt het een stuk overzichtelijker en u weet eerder of de plannen kunnen doorgaan of niet.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit bouwvergunning liggen van 16 april tot en met 27 mei 2010 ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl, of via www.lisse.nl onder Inwoners → Ruimtelijke plannen → Ter inzage → plannen Trompenburg. Een papieren versie kunt u inzien bij de gemeentewinkel, net als het ontwerpbesluit bouwvergunning.

De gemeentewinkel is geopend op:

  • o maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur;

  • o woensdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur;

  • o op afspraak.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpbesluit bouwvergunning indienen. Vermeld hierbij altijd uw naam en adresgegevens. Anonieme zienswijzen worden niet in behandeling genomen.

Zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan richt u aan:

De gemeenteraad van Lisse

Postbus 200

2160 AE  Lisse

Zienswijzen op het ontwerpbesluit bouwvergunning richt u aan:

Het college van Lisse

Postbus 200

2160 AE  Lisse

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u telefonisch een afspraak maken met Edgar Saarloos en/of Ron van Dorp via telefoonnummer (0252) 433 222. U kunt geen zienswijzen indienen via e-mail.

Naar boven