stcrt-2010-5768-001.png Ontwerpprojectbesluit Triangel fase 1 (artikel 3.11 lid 1 sub a van de Wet ro)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Neder-Betuwe maken bekend, dat het ontwerpprojectbesluit ‘Triangel fase 1’ met ingang van 15 april 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis in Opheusden. Tevens kunt u dit ontwerpprojectbesluit via onze website (www.nederbetuwe.nl) raadplegen.

Directe aanleiding voor het projectbesluit is de vertraging in de reeds in gang gezette bestemmingsplanprocedure voor het gehele gebied Triangel ter hoogte van de Cuneraweg in Ochten vanwege de mogelijke aanwezigheid – echter nog niet aangetoond- van beschermde diersoorten in en buiten het plangebied. Hiervoor worden nog dit jaar nadere onderzoeken afgerond.

Het projectbesluit heeft alleen betrekking op gronden, welke als maïsveld gebruikt worden en waarvan is aangetoond, dat er geen beschermde diersoorten aanwezig zijn. Op deze gronden aan de noordoostzijde van het gebied Triangel, dat globaal begrens wordt door de Cuneraweg, de Burg. H. Houtkoperlaan en de 44 R.I. straat zal een appartementencomplex (19 wooneenheden) en ongeveer 50 woningen met bijbehorende straten, groenvoorzieningen, waterpartijen c.a. gerealiseerd worden. Het terrein zal worden ontsloten aan de Cuneraweg en de Burg. H. Houtkoperlaan.

Inzage: 15 april t/m 26 mei 2010

Schriftelijke zienswijzen: tijdens inzagetermijn, door eenieder, bij burgemeester en wethouders

Mondelinge zienswijzen: tijdens inzagetermijn, door eenieder, via een telefonische afspraak met de afdeling Ruimte.

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe.

Naar boven