stcrt-2010-5744-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘mensportbedrijf Eexterweg 14 Annen’

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘mensportbedrijf Eexterweg 14 Annen’, met bijbehorend ontwerp raadsbesluit, met ingang van 15 april 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis van Aa en Hunze, Spiekersteeg 1 te Gieten. Ook is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorend ontwerp raadsbesluit digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van het mensportbedrijf op het perceel Eexterweg 14 te Annen. Deze ontwikkeling omvat de realisatie van vakantieappartementen, een woning met koetshuis en uitbreiding van de manegeactiviteiten. De bestaande woning wordt gesloopt.

Dit ontwerpbestemmingsplan is een vervolg op het voorontwerpbestemmingsplan ‘mensportbedrijf Eexterweg 14 Annen’ dat in december 2009/januari 2010 ter inzage heeft gelegen. Het ontwerpbestemmingsplan is naar aanleiding van inspraakreacties, overlegreacties van instanties en ambtshalve aanpassingen op onderdelen gewijzigd ten opzichte van het ter inzage gelegde voorontwerpbestemmingsplan.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak gedurende bovengenoemde termijn. Dat kan via telefoonnummer 0592-267 813 (M. Buiter).

Naar boven