stcrt-2010-5736-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Recreatiewoning Eilinzon R114A’

Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen maken bekend, dat de gemeenteraad op 1 april 2010 het bestemmingsplan ‘Recreatiewoning Eilinzon R114A’ heeft vastgesteld. Met het bestemmingsplan wordt invulling gegeven aan het verzoek om op het perceel Winkeldijk 19A, R114A in Vinkeveen een recreatiewoning te bouwen. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerp niet gewijzigd.

Inzage

Het raadsbesluit, het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 15 april 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de balie Bouw- en woningtoezicht in de hal van het gemeentehuis, Croonstadtlaan 111 te Mijdrecht (openingstijden: ma. t/m do. 08.30−16.00 uur, vr. 08.30−12.30 uur en ma. avond 17.30−19.30 uur). Het bestemmingsplan is ook in te zien of te downloaden via de gemeentelijke website www.derondevenen.nl (keuzemenu: bouwen, wonen en milieu – bestemmingsplannen).

Beroep

Een belanghebbende kan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag binnen de periode van zes weken dat dit besluit ter inzage ligt. Voor het instellen van beroep is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Indien beroep is ingesteld en er tijdelijk maatregelen nodig worden bevonden waarmee niet tot de uitspraak op het beroepschrift kan worden gewacht, kan een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Een dergelijk verzoek moet worden gedaan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is separaat griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding van het besluit

Op grond van artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking op de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking alvorens op het verzoek is beslist.

Naar boven