stcrt-2010-5726-001.png Verleend projectbesluit theater gemeente Nieuwegein

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein maken bekend dat het volgende projectbesluit is verleend en ter inzage wordt gelegd voor beroep.

Projectbesluit

Wie: Gemeente Nieuwegein

Wat: Het bouwen van een theater (inclusief theatercafé), commerciële plint, kunstencentrum en een parkeergarage (P 6)

Waar: Binnenstad Nieuwegein

Dossiernummer: 0811384

Artikel(en): 3.10 Wro en artikel 40 en 46 Woningwet

In combinatie met: bouwvergunning.

Wilt u het besluiten inzien?

Bovengenoemd besluit ligt ter inzage gedurende zes weken van 15 april tot en met 26 mei 2010 bij het loket Bouwen. Als u de stukken wilt inzien hoeft u hiervoor geen afspraak te maken. U kunt het projectbesluit ook bekijken via de website van de gemeente Nieuwegein (www.nieuwegein.nl).

Wilt u beroep instellen?

Als u het niet eens bent met een besluit, kunt u hiertegen in beroep gaan. U kunt een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht. U moet belanghebbende zijn bij het betreffende besluit en u moet beroep instellen binnen een termijn van zes weken die aanvangt op de dag nadat wij het besluit ter inzage hebben gelegd. Daarnaast geldt dat u in beginsel enkel beroep in kan stellen als u tijdens de voorbereidingsprocedure van het besluit een zienswijze heeft ingediend of aan kunt tonen dat u hiertoe niet in staat bent geweest.

Uw beroepschrift moet in ieder geval bevatten: uw naam en adres, de datum, de reden waarom u beroep instelt en uw handtekening. Verder moet duidelijk zijn om welk besluit het gaat, bijvoorbeeld door het meesturen van een afschrift van het besluit.

Voorlopige voorziening

Wilt u de inwerkingtreding van de vergunning tijdelijk uitstellen? Dan kan u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen, nadat u beroep heeft ingesteld. U kunt dit verzoek doen bij de voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht van de Rechtbank Utrecht, postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Kosten

Aan het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. De griffie van de Rechtbank Utrecht (tel: 030-2233000 of www.rechtspraak.nl/Gerechten/Rechtbanken/Utrecht/) of de Raad van State (070-4264426 of www.raadvanstate.nl) kan u hierover informeren.

14 april 2010

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein.

Naar boven