stcrt-2010-5722-001.png ‘Vathorst, uitwerkingsplan De Velden 3DEF-kavel Hoog en Wellerlaan 9’ onherroepelijk

Inhoud plan

Het uitwerkingsplan betreft een nadere uitwerking van het bestemmingsplan ‘Vathorst’. Het heeft betrekking op een deel van het gebied De Velden 3def, specifiek de voormalige kavel Hoog en Wellerlaan 9. Voorheen was het één grote kavel. Het deel waar het uitwerkingsplan betrekking op heeft, is afgesplitst van het deel van de kavel Hoog en Wellerlaan 9 met bestaande bebouwing. Het uitwerkingsplan maakt het oprichten van 4 woningen mogelijk op deze locatie. Het plangebied ligt net ten noorden van de randboulevard en wordt begrensd door de straten Zeisum, Lient en de bebouwing aan de Hoog en Wellerlaan 9.

Gevoerde procedure

Burgemeester en wethouders hebben bij besluitnummer 3336338 het plan ‘Vathorst, uitwerkingsplan De Velden 3 DEF – kavel Hoog en Wellerlaan 9’ ongewijzigd vastgesteld. Het uitwerkingsplan en het besluit hebben van 18 februari t/m 31 maart 2010 ter inzage gelegen, waarbij beroep kon worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Van deze gelegenheid is geen gebruik gemaakt. Daarmee is het uitwerkingsplan met ingang van 1 april 2010 onherroepelijk.

Het uitwerkingsplan ligt vanaf heden voor eenieder ter inzage bij het Vergunningenloket in de Observant aan het Stadhuisplein 7. De openingstijden van het Vergunningenloket zijn op werkdagen van 9.00–13.00 uur (daarna op afspraak). Het uitwerkingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (klik op ‘zoeken in alle plannen (via de kaart)’, en klik vervolgens op de kaart door naar het gebied Vathorst).

Naar boven