stcrt-2010-5713-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘MEAS-locatie’, gemeente Leiderdorp

Burgemeester en wethouders van Leiderdorp maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 15 april tot en met 26 mei 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘MEAS-locatie’ voor eenieder ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

De bestaande bebouwing op de hoek van de Ockenrode met de Van der Valk Boumanweg, een tankstation en een garagebedrijf met showroom, wordt gesloopt ten behoeve van een nieuw te realiseren appartementengebouw. Het doel van het voorliggende bestemmingsplan is dan ook het juridisch-planologische kader te bieden waarbinnen de voorgenomen ontwikkeling mogelijk wordt gemaakt.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘MEAS-locatie’ is te vinden op de gemeentelijke website (http://ro-online.leiderdorp.org/2008/NL.IMRO.0547.BPmeaslocatie-ON01) en is verbeeld op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan tijdens openingstijden (dagelijks van 08:30 tot 12:30 uur) worden ingezien in het gemeentehuis (Statendaalder 1).

Zienswijzen

Binnen de termijn van tervisielegging (van 15 april tot en met 26 mei 2010) kan eenieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, digitaal dan wel mondeling naar voren brengen.

  • Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden gestuurd naar Postbus 35, 2350 AA Leiderdorp, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘MEAS-locatie’.

  • Digitale zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden gemaild naar info@leiderdorp.nl, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘MEAS-locatie’.

  • Mondelinge zienswijzen kunnen (op afspraak) naar voren worden gebracht in het gemeentehuis (Statendaalder 1). U kunt hiervoor contact opnemen met Roland de Groot, bereikbaar op het telefoonnummer (071) 54 58 523.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Roland de Groot, telefoon (071) 54 58 523.

Naar boven