stcrt-2010-5650-001.png Vaststelling projectbesluit en verlening bouwvergunning ‘bouwen woning nabij Arnhemseweg 39’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leusden maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij in de vergadering van 6 april 2010 het projectbesluit voor het bouwen van een woning nabij Arnhemseweg 39 te Leusden hebben vastgesteld en de reguliere bouwvergunning eerste fase hebben verleend.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend, beroep instellen bij de Rechtbank te Utrecht. Het instellen van beroep kan alleen door binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit aan de aanvrager (verzenddatum bouwvergunning 8 april 2010), een beroepsschrift in te dienen bij de Rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur, wenden tot de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op het gemeentehuis. Ook kunnen de stukken worden ingezien via de website www.leusden.nl onder Wonen, wijken en veiligheid/Bestemmingsplannen.

Voor meer informatie en fysieke inzage van de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met mevrouw R. van der Borg. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: (033) 4961782.

Naar boven