Kennisgeving ontwerpbesluit Zeehaven IJmuiden NV

Ontgrondingenwet (Ow)

De Minister van Verkeer en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van Zeehaven IJmuiden NV, voor een vergunning ingevolge de Ow. De aanvraag heeft betrekking op het verwijderen van een verondieping tussen Noorderbuitenkanaal en Zuiderkanaal ten westen van het Forteiland in de buitenhaven van IJmuiden.

Terinzagelegging

De aanvraag, het ontwerpbesluit en andere daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 15 april tot en met 27 mei 2010 ter inzage bij:

  • a. Rijkswaterstaat Noord-Holland, afdeling Vergunningverlening & Handhaving (WSV), Toekanweg 7 te Haarlem, tijdens kantooruren, alwaar desgewenst een mondelinge toelichting op de stukken kan worden verkregen;

  • b. de Publieksservice van het Stadhuis van de gemeente Velsen, Dokplein 1 te IJmuiden, op donderdag van 18.00 uur tot 20.00 uur, echter uitsluitend na een telefonisch gemaakte afspraak (0255-56 76 78).

Zienswijzen

Eenieder kan binnen de bovengenoemde termijn zijn zienswijzen hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Noord-Holland, afdeling WSV, Postbus 3119, 2001 DC Haarlem. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling WSV, telefoon 088-797 33 31.

De Minister van Verkeer en Waterstaat,

namens deze:

de directeur Water, Scheepvaart & Realisatie Infrastructuur,

E.H.S. van Duin.

Naar boven