stcrt-2010-5611-001.png Vooraankondiging o.g.v. artikel 1.3.1 Bro ontwerpbestemmingsplan Buitengebied

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Oirschot kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het gehele buitengebied van de gemeente Oirschot.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt het goedgekeurde Reconstructieplan Beerze Reusel, de verouderde status van enkele geldende bestemmingsplannen in combinatie met de eisen die in de nieuwe Wet ruimtelijke ordening (Wro) worden gesteld aan de ‘houdbaarheid’ van bestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 28 april 2010 gedurende zes weken ter inzage gelegd in het gemeentehuis van Oirschot, Deken Frankenstraat 3. Gedurende de termijn van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijzen kenbaar maken.

De kennisgeving van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan wordt medio april 2010 gepubliceerd in het Oirschots Weekjournaal, de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke internetsite).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling van de gemeente Oirschot (Angeliek Willems en Màdy Verkooijen, 0499-583 333). Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat op dit moment geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen over dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Naar boven