stcrt-2010-5597-001.png Bestemmingsplan ‘Bergkwartier, 1e partiële herziening Houtmarkt-Pikeursbaan’

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 15 april tot en met 26 mei 2010 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81) en het gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 7 april vastgestelde bestemmingsplan ‘Bergkwartier, 1e partiële herziening Houtmarkt-Pikeursbaan

U kunt het plan ook inzien op de website www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Dit bestemmingsplan is een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan Bergkwartier. Met dit bestemmingsplan worden de toegestane functies en het toegestane bouwvolume niet gewijzigd. Het plan heeft uitsluitend tot doel de bouwregels ten aanzien van de vorm van daken in het gebied Houtmarkt-Pikeursbaan te wijzigen en een aantal onduidelijkheden in het bestemmingsplan te verhelpen.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het bestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijze tot de gemeenteraad te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven