stcrt-2010-5596-001.png Ontwerpbestemmingsplan Kloosterzande Oost

Burgemeester en Wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8 lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het ontwerpbestemmingsplannen Kloosterzande Oost ter inzage ligt.

Het plangebied bestaat uit drie deelgebieden, te weten de hoek Groenendijk-Hulsterweg, de IZV locatie (gelegen tussen de Hulsterweg en de Willem Alexanderstraat) en het centrumgebied (zone tussen de Hulsterweg en de N60). De herstructurering en ontwikkeling van het totale plangebied bestaan uit de bouw van ca. 200 woningen en een aantal commerciële ruimten.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een plankaart, planregels en plantoelichting en ligt van 15 april 2010 tot en met 26 mei 2010 voor eenieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst.

Het plan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl in het menu onder wonen en leven, bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hulst, Postbus 29, 4560 AA Hulst. Mondelinge zienswijze kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. U wordt verzocht hiervoor op voorhand een afspraak te maken bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0114-389254.

Op woensdagavond 21 april 2010 vindt in het gemeentelijk servicepunt Kloosterzande, Hof te Zandeplein 11 te Kloosterzande van 18:30 tot 21:00 uur een inloopavond plaats. Tijdens deze avond kunt u het plan inzien en vragen stellen. Ook is het mogelijk op deze avond uw zienswijze kenbaar te maken.

Hulst, 14 april 2010

Burgemeester en wethouders van Hulst,

de burgemeester,

J.F. Mulder.

De secretaris,

S. ter Wal.

Naar boven