stcrt-2010-5587-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Hardenberg Centrum, locatie Gramsbergerweg te Hardenberg

Vanaf donderdag 15 april 2010 ligt het volgende bestemmingsplan met vaststellingsbesluit, gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg en is een pdfversie in te zien op www.hardenberg.nl → bouwen en wonen → ruimtelijke plannen

Bestemmingsplan Hardenberg Centrum, locatie Gramsbergerweg 34

Bij besluit van 30 maart 2010, nr. 2010/RSCH/118438, heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan Hardenberg Centrum, locatie Gramsbergerweg 34 vastgesteld. Het bestemmingsplan omvat het perceel Gramsbergerweg 34 en voorziet in de bouw van een nieuwe woning. Bij de vaststelling zijn géén wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht.

Het digitale plan is raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl

De bestanden van het digitale plan zijn beschikbaar op

http://ro.hardenberg.nl/durp/Publicatie/NL.IMRO.0160.0000BP00030-VG01

Vanaf vrijdag 16 april 2010 kan gedurende een termijn van 6 weken door een belanghebbende beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te hebben gebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Naar boven