stcrt-2010-5584-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Haadwei 107a Damwâld’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel maakt bekend, dat vanaf donderdag 15 april 2010 gedurende een periode van zes weken op werkdagen van 8.30 uur−12 uur, en bovendien op woensdagmiddag van 14.00 uur−16.00 uur, bij de balie Bouwen en Wonen, Hynsteblom 4 te Damwâld, voor iedereen ter inzage ligt het:

ontwerpbestemmingsplan ‘Haadwei 107a Damwâld’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Haadwei 107a te Damwâld’ is ook in te zien via de gemeentelijke web-site www.dantumadiel.eu

Het ontwerpbestemmingsplan is een partiële herziening van het bestemmingsplan Damwoude-kom en maakt de bouw van een woning mogelijk.

Gedurende bovengenoemde periode van zes weken kan iedereen een zienswijze naar voren brengen, naar keuze:

  • schriftelijk t.a.v. Burgemeester en wethouders van Dantumadiel, Postbus 22, 9104 ZG Damwâld of;

  • mondeling na telefonische afspraak met de heer P. Braam, telefoonnummer 0511-426212. Van een mondelinge zienswijze wordt een kort verslag opgesteld.

    Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij u – in geval van een mondelinge zienswijze – uiterlijk 14 dagen voor het einde van de terinzagetermijn een afspraak te maken.

Inspraak (artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening)

Omdat het bouwplan een geringe afwijking van het bestemmingsplan inhoudt, is besloten om in een eerder stadium geen mogelijkheid te bieden voor inspraakreacties. Evenmin wordt onafhankelijke instanties de gelegenheid geboden advies uit te brengen. Wel kunt u dus – zoals hierboven aangegeven – uw zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar maken.

Damwâld, 14 april 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

A. Aalberts,

burgemeester.

A.J.H.M. Stierhout,

secretaris.

Naar boven