stcrt-2010-5573-001.png Wijziging bestemmingsplan Voorvliet

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.6 lid 5 Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij besloten hebben om de bestemming van het perceel met de bestemming ‘Woondoeleinden – Woonwagenstandplaatsen’ in het bestemmingsplan Voorvliet te wijzigen naar ‘Woondoeleinden’. Deze wijziging is nodig om de bouw van acht woningen mogelijk te maken.

Het besluit ligt met ingang van 15 april 2010 voor een periode van zes weken ter inzage op het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het besluit gedurende deze termijn te bekijken op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl → Wonen & omgeving → Bestemmingsplannen → Bestemmingsplan Voorvliet.

Tot en met 26 mei 2010 kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Gedurende de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Tegen het besluit tot wijziging van de bestemming kan beroep worden ingesteld door:

  • degene die tijdig bij burgemeester en wethouders een zienswijze heeft kenbaar gemaakt..

  • een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tijdig kenbaar te maken bij burgemeester en wethouders.

De bestemmingswijziging treedt in werking op donderdag 27 mei 2010. Wanneer evenwel binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Montfoort, 14 april 2010

Naar boven