stcrt-2010-5562-001.png Vaststelling wijzigingsplan artikel 3.6, lid 1a Wro perceel Valtherblokken – Noord ongenummerd

Bij besluit van 16 maart 2010 heeft het college van burgemeester en wethouders een wijzigingsplan ex artikel 3.6, lid 1 sub a Wro vastgesteld. Het plan heeft betrekking op het perceel Valtherblokken – Noord ongenummerd te Valthermond en ziet toe op de realisatie van een melkveebedrijf.

Het wijzigingsplan, het vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 15 april 2010 gedurende zes werkweken ter inzage in:

  • het gemeentehuis van de gemeente Borger – Odoorn, afdeling Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM), balie VROM, Hoofdstraat 50, 7875 AD Exloo.

  • balie VROM is geopend op werkdagen van 08:30 tot 12:00 uur.

  • en zijn te raadplegen via internet op www.borger-odoorn.nl.

Vanaf vrijdag 16 april 2010 kunnen belanghebbenden gedurende zes werkweken schriftelijk beroep instellen tegen het vastgestelde wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht. Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Exloo, 14 april 2010

Het college van burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven