stcrt-2010-5536-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Recreatieterrein Natuurvrienden’

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 31 maart 2010 het bestemmingsplan ‘Recreatieterrein Natuurvrienden’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Bestemmingsplan inzien

Het vastgestelde plan met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van woensdag 14 april 2010 tot woensdag 26 mei 2010 voor eenieder ter inzage. Tijdens openingsuren kunt u het plan inzien in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen op het internet via www.gemeentenoordenveld.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Reageren

Gedurende de termijn waarop het bestemmingsplan ter inzage ligt kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kan gebruik gemaakt worden door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen tegen het bestemmingsplan hebben ingebracht.

Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Hiervoor kan tijdens de beroepstermijn, naast het beroep, een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De inwerkingtreding wordt dan in ieder geval uitgesteld tot er een beslissing op het verzoek is genomen.

Voor het instellen van beroep en/of voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Roden, 13 april 2010

Burgemeester en Wethouders van Noordenveld.

Naar boven