stcrt-2010-5475-001.png Vastgesteld facetbestemmingsplan Archeologie Stein 2009

Burgemeester en wethouders van Stein maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 1 april 2010 het facetbestemmingsplan Archeologie Stein 2009 met de bijbehorende stukken ongewijzigd heeft vastgesteld.

Met dit facetbestemmingsplan archeologie worden de regelingen die betrekking hebben op archeologie, maar die in de loop der jaren verschillend zijn geregeld, vervangen door één nieuwe en uniforme regeling voor alle bestemmingsplannen op het gemeentelijk grondgebied.

Ter inzage

Het facetbestemmingsplan met bijbehorende stukken en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen, liggen vanaf woensdag 14 april 2010, tijdens kantooruren, gedurende zes weken tot en met 25 mei 2010 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis bij Afdeling Publiekszaken.

Tevens is het facetbestemmingsplan met de daarbij behorende stukken digitaal beschikbaar via www.gemeentestein.nl (actueel/bekendmakingen/bestemmingsplan).

Beroep

Tegen het ontwerp van het facetbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend bij de gemeenteraad. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig met een zienswijze te richten tot de gemeenteraad.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Stein, 31 maart 2010

Burgemeester en Wethouders van Stein,

A.C. Barske,

burgemeester.

M.M.H. Bisschops,

secretaris.

Naar boven