stcrt-2010-5461-001.png Ontwerpprojectbesluit fietspad Zoomwijcklaan ter inzage

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken bekend dat een projectbesluit worden voorbereid voor de realisatie van een fietspad aan de Zoomwijcklaan te Oud-Beijerland. Het gaat om een projectbesluit voor de aanleg van een fietspad dat loopt tussen de Vlasakkerweg en de Botter.

De plannen zijn in strijd met de bouwvoorschriften zoals die zijn opgenomen in het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Zoomwijck, 1e, 5e en 7e uitwerking c.q. wijziging’. Voor de nieuwe ontwikkeling wordt een projectbesluiten opgesteld. Hiervoor wordt de formele procedure op grond van artikel 3.10 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening doorlopen.

Op grond van artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken met ingang van 9 april 2010 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis aan de W. van Vlietstraat 6 te Oud-Beijerland.

De stukken zijn ook te raadplegen via www.oud-beijerland.nl (onder actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen en projectbesluiten) of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland, Postbus 1238, 3260 AE Oud-Beijerland.

Na telefonische afspraak kunnen zienswijzen ook mondeling naar voren worden gebracht. Indien u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met mevrouw A. Posset van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Zij is op dinsdag t/m donderdag te bereiken op telefoonnummer 0186 646 659.

Naar boven